Nieuws

Belangrijk voor de brandstof rijders!

Brandstof Vrienden,

Eindelijk is het mooi weer, het is tijd voor jullie om uit je holen te kruipen en lekker te komen racen in Heemstede..!!

Dit jaar hebben we een bijzonder format voor het brandstofgeweld, we gaan 1 dag gezellig met zijn allen trainen (aankomende Paasmaandag) en twee grootschallige evenementen rijden.

Het idee van veel clubwedstrijden is een concept dat niet meer levensvatbaar is, we gaan dus uitpakken met 2 gezellige evenementen waarbij we met zijn allen gaan racen, veel lol maken, een lekker muziekje erbij en bijvoorbeeld een BBQ. Het uiteindelijke concept willen we aankomende maandag met jullie bespreken op de brandstof trainingsdag.

We verwachten dat jullie in groten getale aanwezig zijn aankomende maandag 22 April, de baan zal vanaf 10.00 uur open zijn.

Op alle drie de dagen mag er met vrije motoren gereden worden, de stille uitlaat is verplicht. In totaal zijn er rond de 50 rijders uitgenodigd, we verwachten dus een gezellige dag..!!

Data:

22 – April Trainingsdag

1+2 – Juni Race Evenement 1

31 Augustus – 1 September Race Evenement 2

Na de trainingsdag zullen we de definitieve opzet van de Race evenementen vast leggen en de inschrijving op MyRCM open gooien.

Tot Maandag..!!

Gr. De Brandstof Sectie